У Тальному внаслідок пожежі загинула дитина

У Тальному внаслідок пожежі загинула дитина

14 квітня о 18:00 виникла пожежа у житловому будинку розташованому на вулиці Свободи. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

Як стало відомо, на момент виникнення пожежі, у будинку разом із шістьма дітьми перебував їхній 65 – річний дідусь. Ще до прибуття вогнеборців, п`ятеро дітей зуміли самостійно покинути небезпечну зону. Помітивши, що на вулиці відсутня трирічна онука, чоловік повернувся на її пошуки всередину охопленого вогнем будинку, проте отримавши опіки, вимушено відступив.

Дівчинку, яка встигла отримати опіки майже всього тіла, знайшов та виніс на вулицю місцевий житель, який прибіг до місця події на допомогу.

Постраждалих було терміново госпіталізовано до центральної районної лікарні. Попри зусилля лікарів, трирічну дівчинку, яка отримала значні опіки тіла врятувати не вдалось. Літній чоловік у важкому стані знаходиться у реанімації.

Черговий караул місцевої пожежно-рятувальної частини, який прибув на місце події о 18:35 пожежу локалізував, а о 18:55 ліквідував.

За останніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електричної мережі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x