У Чорнобаї на одного мільйонера стало більше

У Чорнобаї на одного мільйонера стало більше

15 квітня під час розіграшу 975-го тиражу популярної державної лотереї «Лото-Забава» був виграний 1 000 000 гривень! Згідно статистики, цей щасливчик став вже 288-м мільйонером «Лото-Забава», та вже дев’ятим мільйонером цього року. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «МСЛ Державні лотереї».

Наразі відомо, що виграшний білет № 0063605 був придбаний у смт Чорнобай (Черкаська обл.) на точці продажу лотерейних білетів, що знаходиться у магазині «Універмаг» на вулиці Центральна, 91. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого переможця приєднатися до закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» та взяти учать у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», розрахованої на двох осіб.

Не так давно, усіма перевагами членства у закритому «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» скористався Григорій Цапура з с.Оришківці – переможець «Лото-Забава», який виграв свій мільйон гривень у 967-му тиражі. У рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» оператор державних лотерей «М.С.Л.», окрім традиційних мільйонерських атрибутів – білого лімузину, професійної фотосесії, статусних ресторанів та вiдомого готелю у центрі Києва – підготував для гостей незвичайну відео-екскурсію у 3d-окулярах, де гідами виступили квадрокоптери.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця 975-го тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x