Викрала планшет і заховала у бабусі

Викрала планшет і заховала у бабусі

19-річна канівчанка викрала у дівчини, з якою разом винаймає квартиру, планшет. «Новій Добі» про це стало відомо від прес-служби ГУ НП в Черкаській області.

Речовий доказ вилучено, відкрито кримінальне провадження. До чергової частини Канівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки Канева про крадіжку планшета.

Працівники поліції, що проводили перевірку по даному факту, встановили, що до даного кримінального правопорушення причетна 19-річна канівчанка, яка винаймає разом з потерпілою квартиру і проживає у сусідні кімнаті. У дівчини вилучили викрадену річ, яку вона заховала у бабусі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x