Монастирищани активно допомагають військовим

Монастирищани активно допомагають військовим

Днями активісти організації «Народна рада» (керівник Олександр Муха) вдруге доставили гуманітарну допомогу від монастирищан до Миколаєва для виведеної з Криму танкової частини: 1 мікроавтобус із продуктами харчування (3,5 тонни), речами першої необхідності та медикаментами, які вже вдруге з початку оголошення акції зі збору допомоги для української армії надав ПАТ «Монфарм» (на суму 4,5 тис грн). Повідомляє прес-служба ОДА.

5 квітня відбулася поїздка в Нові Петрівці, що на Київщині, куди було доставлено 3,5 тонни продуктів харчування для потреб новоствореної, з добровольців, Національної Гвардії. Продукти харчування для української армії забезпечили громади Цибулева (це вже друга акція), Івахнів та Княжої Криниці. Продукти та кошти для потреб армії збирали приватні підприємці «Центрального Універмагу» та районного споживчого товариства. Приватний підприємець Наталія Балоха із Сатанівки особисто передала 1 тис грн. Фінансову допомогу надав підприємець Богдан Шевчук (1 500 грн). Пальним для здійснення поїздок уже вкотре забезпечили фермери Михайло Возний, Семен Редванський, Микола Трохимчук.

ГО «Народна рада» тісно співпрацює з військовою частиною Піщанки, що на Вінниччині, яка межує з Придністров’ям. Минулого тижня для робіт із копання траншеї з Монастирищенського військкомату туди було направлено 11 добровольців та 4 особи з «Народної ради».
Значну підтримку українській армії надають сьогодні й аграрії Монастирищини. Так, на одному зі спільних засідань аграрії вирішили перевести на рахунок Спілки товаровиробників краю по 10 грн з кожного орендованого гектара.

Активісти допомагають не тільки військовим, але й людям, які з Криму переїхали на материкову Україну. Підготовлено до відправки продукти харчування, зібрані громадами Степівки та Леськового. На спільному засіданні, що відбулось у Будинку рад, за участю депутатів, товаровиробників, підприємців краю було прийнято одностайне рішення про відкриття «Народною радою» офіційного банківського рахунку, куди всі охочі небайдужі монастирищани можуть перерахувати кошти для потреб армії, біженців з Криму тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x