Черкаські фіскали провели антикорупційні заходи

Черкаські фіскали провели антикорупційні заходи

За січень – березень відділом проведено 255 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень. Розглянуто 17 звернень юридичних і фізичних осіб на можливі неправомірні дії посадових осіб ДФС області та проведено 25 службових перевірок. Як результат, двом посадовим особам винесено офіційні застереження, а по п’яти – матеріали направлені органам прокуратури для надання правових висновків діям працівників та прийняття відповідних рішень. Про це «Нова Доба» дізналася в управління ДФС у Черкаській області.

За результатами розгляду матеріалів перевірок відділу внутрішньої безпеки відкрито 4 кримінальних провадження, з яких 3 – відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, одне – за фактом вимагання службовою особою юридичної особи приватного права неправомірної вигоди від працівника головного управління ДФС у Черкаській області, триває досудове слідство.

З метою недопущення проникнення до органів ДФС осіб, які раніше були засуджені за скоєння корисливих злочинів, притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, осіб, які підтримують зв’язки із злочинними угрупованнями або не відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам, проведено перевірки 29 кандидатів на посади в органи ДФС області.

Задля забезпечення безпеки діяльності працівників структурних підрозділів ДФС в області проведено 7 перевірок пропускного режиму та 9 навчальних заходів по охороні службових приміщень.

Робота з упередження і виявлення кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці продовжується.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x