Черкаський стрілець – Майстер спорту України міжнародного класу

Черкаський стрілець – Майстер спорту України міжнародного класу

Відомий черкаський стрілець з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Денисенко виконав норматив «Майстра спорту України міжнародного класу». Також спортсмен взяв участь у двох важливих міжнародних змаганнях. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У місті Аль-Айн (ОАЕ), пройшов вже традиційний, щорічний кубок світу Міжнародного паралімпійського комітету з кульової стрільби. Змагання були цього року передостаннім етапом, під час яких спортсмени мали змогу виконати мінімальні кваліфікаційні стандарти для можливості участі в чемпіонаті світу 2018 року, який проходитиме в травні в м. Чеонгджу (Південна Корея). Змагання зібрали більше 200 спортсменів з 41 країни світу. Збірна команда України, у складі 12 спортсменів, виступила вдало на цьому турнірі, посівши друге загальнокомандне місце (за якістю медалей) та перше місце за кількістю нагород. Денисенко Олександр, у складі команди, виборов «бронзу» у вправі R1 (Пневматична гвинтівка, стоячи, 10 м, 60 пострілів).

А на Гран-прі Кубку світу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що проходив 11-14.04.2018 р., у м. Щецині (Польща), Олександр виборов «золото» у вправі FTR 2 та «бронзу» у вправі R1.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x