У Черкаському національному оновили спортзал

У Черкаському національному оновили спортзал

У навчально-науковому інституті фізичної культури, спорту і здоров’я відкрили оновлений спортивний зал. Капітальний ремонт у залі не проводився 66 років. Тому студенти і викладачі інституту відзначили цю подію флешмобом. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

– Ми вдячні керівництву університету, і зокрема, ректорові Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександру Черевку за те, що в такий непростий час знайшли можливість відремонтувати зал, за те, що нині завершується будівництво ігрового майданчика. У майбутньому оновимо наш зал силової підготовки. Усе це дасть нашому інституту можливість готувати висококласних фахівців, а також проводити змагання міського та обласного рівнів, – сказав директор навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я Леонід Нечипоренко.

У Черкаському національному оновили спортзал

– Важливо виконувати власні обіцянки, – зізнався Олександр Черевко. – Свого часу я пообіцяв, що буде відремонтовано актову залу в навчальному корпусі № 3 – і нині ми маємо гарну осучаснену залу. А сьогодні мені особливо приємно відкривати оновлений спортзал, адже в нашому інституті навчаються надзвичайно талановиті студенти, які перемагають у всеукраїнських та всесвітніх змаганнях, прославляють наш університет. Черкаський національний постійно оновлюється, відремонтовано центральні входи в двох навчальних корпусах, розпочато відбудову пошкодженого пожежею навчального корпусу № 4. І ми продовжуватимемо цю роботу, оновимо навчальний корпус №2, щоб вам тут було комфортно навчатися і працювати!

Представники студентської ради інституту щиро подякували всім, хто доклав зусиль для відновлення спортивного залу: керівництву університету, директору інституту, будівельній бригаді навчального закладу, фахівцеві ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Анатолію Висоцькому, який керував відновлювальними роботами, а також всім студентам та викладачам. А веселий студентський флешмоб від найспортивнішого інституту додав усім оптимізму й гарного настрою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x