Майже 3 гектари лісу оновлено на Золотоніщині

Майже 3 гектари лісу оновлено на Золотоніщині

Днями у Вільхівському лісництві Золотоніського лісгоспу відбулася акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Про це повідомляє Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства.
Цьогоріч до заходу долучилося близько 100 активістів-природолюбів: посадовці Золотонісього району, на чолі з головою Золотоніської РДА Олександром Лісовим, вихованці Кробівського шкільного лісництва, які постійно беруть учать у лісокультурній кампанії та мають чималий досвід у цій справі, а також директор ДП «Золотоніське лісове господарство» Микола Бас, головний лісничий підприємства Ігор Міщенко, лісничий Вільхівського лісництва Павло Міщенко та золотоніські лісівники. Спільними зусиллями було висаджено 18 тисяч сіянців сосни звичайної на площі 2,7 га.
Головний лісничий Золотоніського лісгоспу Ігор Міщенко та лісничий Вільхівського лісництва Павло Міщенко провели короткий інструктаж для всіх присутніх і показали, як працювати мечем Колесова та як правильно висаджувати тендітні сіянці сосни. Дехто з присутніх вже мав досвід садіння лісу, а для декого така справа стала абсолютно новою, проте усі взялися до діла з ентузіазмом та неабиякою відповідальністю.
Для учасників акції це була гарна можливість долучитися до світу природи і відчути причетність до величної справи – створення лісу власними руками. А для лісівників – це одна з нагод продемонструвати свою нелегку роботу і привернути увагу до потреб галузі і проблем навколишнього середовища.

Майже 3 гектари лісу оновлено на Золотоніщині

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x