Трасу М-05 Київ-Одеса ремонтують (ФОТО)

Трасу М-05 Київ-Одеса ремонтують (ФОТО)

У Черкаській області на автодорозі загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, продовжуються роботи з ліквідації ямковості силами 8 філій ДП «Черкаський облавтодор» та двох підрядних організацій. Ремонт дорожнього покриття виконується кількома методами залежно від виду деформацій: ямковим ремонтом, влаштуванням вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття та струменевим методом. Інформує прес-служба Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Станом на ранок 18 квітня ямковим ремонтом, шляхом влаштування вирівнюючого покриття та струменевим методом вже відремонтовано понад 102 тис. кв. м дорожнього покриття на автодорозі Київ-Одеса у межах Черкаської області. На ремонт дороги М-05 Київ-Одеса гарячу асфальтобетонну суміш випускають чотири асфальтобетонні заводи.
Разом з ремонтом покриття виконуються роботи з укріплення узбіч, ремонт бар’єрного огородження та фарбування автопавільйонів. Також в рамках експлуатаційного утримання доріг в Черкаській області на автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса виконуються роботи з прибирання сміття на узбіччі та вирубка порослі.

Трасу М-05 Київ-Одеса ремонтують (ФОТО)

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. А також у черговий раз закликає водіїв – будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди!
Дбайте про власну безпеку та безпеку інших!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x