46 корсунчан підучилися на аграріїв

46 корсунчан підучилися на аграріїв

Корсунь-Шевченківський районний центр зайнятості щороку організовує професійне навчання громадян на замовлення роботодавців. Так, у березні, перед початком весняно-польових робіт, 46 осіб мали змогу підвищити кваліфікацію за спеціальністю «Сучасні технології вирощування, захисту сільськогосподарських культур та навчання осіб, діяльність яких пов\’язана з транспортуванням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами», щоб отримати допуск на право роботи з цими хімічними речовинами.

Про це «Новій Добі» повідомили в Корсунь-Шевченківській райдержадміністрації.

Навчання проводив Державний професійно-технічний навчальний заклад «Черкаський навчальний центр Мінагрополітики України». Після отримання допуску майже всі безробітні скористалися правом на гарантоване працевлаштування і одразу приступили до роботи на СТОВ АФ «Дружба», Валявській та Кіровській філіях ПАТ НВФ «Урожай», СТОВ АФ «АгроРось», Сидорівській, та Сотницькій філіях СТОВ АФ «Корсунь», СТОВ АФ «Злагода».

За словами завідуючого Корсунь-Шевченківським навчальним пунктом, майстра виробничого навчання Василя Милокоста, професійне навчання за направленням центру зайнятості дає змогу у найкоротший термін організувати медогляд, після чого потенційні працівники опановують необхідні знання, уміння та навички, які потрібні саме в сучасному сільгоспвиробництві. Зрештою, це дозволяє роботодавцям заощадити кошти на підготовку фахівців, а безробітним – працевлаштуватися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x