Черкащани отримали кейси з економічного розвитку

Черкащани отримали кейси з економічного розвитку

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся короткостроковий тематичний семінар підвищення кваліфікації працівників відділів економічного розвитку райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, виконавчих органів об\’єднаних територіальних громад. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

Програма семінару практико-орієнтована і сформована відповідно до ключових напрямів державної економічної політики в контексті положень Стратегії сталого розвитку «Україна-2020» та із урахуванням обласних програм щодо забезпечення сталого економічного розвитку регіону.

У рамках семінару відбулось обговорення особливостей боротьби з корупцією, відповідальності за корупційні діяння, необхідність організації превентивних антикорупційних механізмів.

Черкащани отримали кейси з економічного розвитку

Галузеву складову програми семінару реалізовували викладачі-практики – фахівці структурних підрозділів облдержадміністрації, облради, територіальних органів виконавчої влади.

В рамках семінару відбулось обговорення основних напрямів реформи державного управління та місцевого самоврядування; шляхів залучення інвестицій та пошук нових можливостей для розвитку територій; підготовки проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватись за рахунок секторальної підтримки ЄС; участі проектів у конкурсному відборі за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку; ознайомлення із сучасними грантовими тенденціями.

Серед іншого, слухачі отримали рекомендації щодо застосування сучасних он-лайн інструментів комунікацій; проаналізували перспективи, переваги та ризики трансатлантичного партнерства і взаємин України з ЄС та НАТО.

З метою забезпечення дуальності та безперервності навчання слухачі семінару отримали електронні кейси методичних матеріалів для самостійного опрацювання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x