Вибираємо правильний гребінець для волосся

Краса волосся залежить також від гребінця, яким ви користуєтеся. Як зазначають лікарі, регулярне і правильне розчісування покращує циркуляцію крові та зміцнює коріння волосся.

Однак, деякі з гребінців можуть пошкодити шкіру голови і порушити структуру волосся, створити ефект електризації, яка призводить до заплутаності і непривабливого зовнішнього вигляду. Як же вибрати правильний гребінець?

Гребінці з натуральних матеріалів
Гребінці, що зроблені з дерева або кістки вважають найкращим варіантом. Вони не електризують волосся і не пошкоджують його, за умови використання правильної техніки розчісування.
Вибираючи дерев’яний гребінець, зверніть увагу на його структуру. Зубці мають бути закругленими, гладкими і добре відполірованими. Віддайте перевагу гребінцю, що не покритий лаком або фарбою. Оброблені таким чином натуральні матеріали втрачають свої переваги. Дерев’яні гребінці підходять для всіх типів волосся. Вони можуть бути виготовлені з вишневого дерева, ялівця, дуба, сосни, берези.

Металевий гребінець
Цей вид гребінців теж не електризує волосся, але не підходить для частого використання. Масажна щітка із металевими зубцями має використовуватися один раз у день. Важливо, щоб у верхній частині зубів були невеликі пластикові сфери, інакше ви ризикуєте подряпати шкіру волосяної частини голови, що може пошкодити корені волосся.

Пластиковий гребінець
Це найбільш поширений вид гребінців, коштує недорого, має різні форми і кольори. Основною проблемою цього типу гребінців є ефект електризації, тому він вимагає антистатичної обробки.

Гребінці для усіх типів волосся
Для регулярного розчісування довгого, прямого волосся краще використовувати гребінець із великими, рідкими зубцями. Власники кучерявого волосся можуть придбати силіконовий гребінець, він відмінно впорається із заплутаним та неслухняним волоссям. Для нарощеного волосся придбайте гребінець із трьома великими основними зубцями і дрібними проміжними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x