Мера Черкас не пустили на асфальтобетонний завод

Мера Черкас не пустили на асфальтобетонний завод

Депутати Черкаської міської ради та громадські активісти не змогли потрапити на територію асфальтобетонного заводу, 51 % якого належить міській владі. Їх туди не впустила охорона підприємства. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
«Ми приїхали переговорити щодо діяльності асфальтобенного заводу, чому він досі не працює, подивитися, наскільки прозорою є фінансова та господарська діяльність керівництва заводу. І я вважаю, що ми маємо на це право – оскільки більша частина підприємства є власністю Черкаської міської ради. Однак депутатів та активістів туди взагалі не впустили охорона. Спочатку не хотіли впускати і мене, довелося викликати поліцію. На мою думку, такі речі є взагалі неприпустимими. Чому представники територіальної громади не можуть вільно потрапити на територію комунальної власності?
Як з\’ясувалося, на території заводу керівництва немає, переговорити ні з ким. Я директора два роки не бачив, він постійно ховається від зустрічей. Ми хочемо, щоб асфальтобетонний завод ефективно працював задля інтересів Черкас, а не окремих осіб», – зазначив Бондаренко.
У підсумку на територію підприємства не змогли потрапити навіть працівники правоохоронних органів, яких теж не впустила охорона.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x