Найвправнішого більярдиста визначили в Черкасах

Найвправнішого більярдиста визначили в Черкасах

Близько півсотні майстрів кия та фукси визначали найвлучнішого в категорії «вільна піраміда». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт». Новий спортивний сезон черкаські більярдисти розпочали в повній бойовій готовності. Уперше цього року його учасники змагалися в категорії «вільна піраміда». Поборотися за звання найвправнішого в класі «вільна піраміда» цього разу наважилося 36 умільців. Серед учасників турніру – як наші більярдисти, так і приїжджі. Є навіть із Узбекистану. Така географія тішить організаторів.

«Ми дуже радіємо, коли до нашого турніру долучаються люди як із інших міст, так і країн. Це свідчить про те, що рівень турніру зростає. Відповідно – конкуренція та підготовка учасників на значно вищому рівні», – говорить Артем Пурик, співорганізатор турніру.
Звітний турнір став знаковим. Уперше його учасників розділили на дві категорії – професіоналів та аматорів. Серед профі перемогу виборювали 12 більярдистів. Аматорів – удвічі більше. Протистояння було не лише тривалим, але й напруженим, адже жага до перемоги в учасників була просто неймовірною. Проте на п’єдестал першості вдалося зійти лише трьом найкращим. У підсумку першу сходинку турніру посів Єгор Жуковський із Черкас. У фіналі він із рахунком 5:2 обіграв золотонісця Віталія Грицая. Треті місця посіли Рустам Саїдов із Золотоноші та представник обласного центру Михайло Стариш.

Серед аматорів рівних не було Артему Пурику – одному із керівників організації «Більярд Черкаси». У напруженій боротьбі він здолав Станіслава Бушу – 4:3. Бронзу в цій категорії здобули Роман Рева та Михайло Яковченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x