Поетичні батли в «Новій Добі»

Поетичні батли в «Новій Добі»

На продовження інформаційного марафону «Книжкового фестивалю «Маестро» у редакцію «Нової Доби» завітали «Поетичні батли». Двоє молодих чоловікі-поетів Юрко Дубина і Богдан Кухта та чарівна панянка-поетеса Іванка Світляр – організатор «батлів».
За словами Іванки Світляк, їх запросили на «Книжковий фестиваль» після батлів проведених у Холодному Яру.

«Загалом, – розповідає Іванка, на «поєдинок» подали заявки 36 осіб. Із них відібрали 12 потужних поетів. Переможець змагань отримає часткову суму на видання власної збірки. Спонсором виступила Аграрна партія України. Хто з 12-х зможе, і той приїде на наступний Фест з власною книгою» – каже Світляк.
Судитиме сьогоднішні «батли» сам глядач. Відбуватимуться змагання в три етапи, перший етап -шість пар почергово виступлять зі своїми віршами, кожен наступний має підтримати тему попереднього. Жеребкування визначить того, хто перший читатиме поезію.

Поетичні батли в «Новій Добі»

На батли подавали заявки як російськомовні поети, так й україномовні. Після відбору лишилася поезія українською, що дає підставу робити судження про те, що молодь гарно володіє рідним словом.
Загалом обмеження було лише єдине – поезія не повинна мати нецензурною лексики. Учасники залежно від своєї внутрішньої сили читатимуть вірші – комусь вдається інтимна лірика, комусь соціалка… вибирати не доведеться. Кожен сам собі буде обирати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x