На понад 6 млн грн в області продали товарів торік

На понад 6 млн грн в області продали товарів торік

Через торгову мережу підприємств (юридичних осіб) у 2017 році було продано споживчих товарів, які вироблені на території України, на суму 6 486,2 млн грн. Частка продажу споживчих товарів вітчизняного виробництва у структурі роздрібного товарообороту торгової мережі скоротилась порівняно з 2016 роком на 8,3 в.п. і становила 57,3 %.

Частка продажу продовольчих товарів виробництва України становила 83,3%, непродовольчих – 43,0 %. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ статистики в Черкаській області.

Серед продовольчих товарів повністю вітчизняного виробництва було продано жири тваринні харчові та яйця, соків (98,4 %), масла вершкового (98,1 %), хлібобулочних виробів, крім кондитерських (98,0 %), найменше – кави, свіжих плодів, ягід, винограду, горіхів, продуктів гомогенізованих харчових та дієтичних, дитячого харчування (від 31,0 % до 37,7 %). Серед непродовольчих товарів найбільше продано лісоматеріалів та виробів будівельних дерев\’яних (97,1 %), засобів для миття, чищення, полірування та догляду за автомобілями (89,6 %), книг, газет та журналів (82,1 %), найменше – шкіряних виробів та дорожних приналежностей, велосипедів, автомобілів, одягу та білизни з тканин (від 0,1 % до 3,7 %).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x