На Золотоніщині учні приміряли обладунки вогнеборців

На Золотоніщині учні приміряли обладунки вогнеборців

23 квітня учні Пальмирської загальноосвітньої школи завітали до місцевої пожежної частини. Вже з перших кроків, дітей цікавило все: пожежні автомобілі, бойовий одяг, обладнання та спорядження вогнеборців. Інформує прес-служба УДСНС України в Черкаській області.
На фасаді частини школярі зустріли начальника Золотоніського районного відділу Управління ДСНС Олександра Пилипенка, який саме проводив інструктаж з черговим караулом. Керівник підрозділу ознайомив дітей з професією рятувальника, розповів про основні завдання, які виконують бійці ДСНС.
Далі командир відділення Олександр Ткач нагадав школярам про дотримання правил пожежної безпеки вдома, в школі та на вулиці. Також рятувальник наголосив на необхідності бути вкрай уважними та обережними при виявленні вибухонебезпечних предметів.
Учні школи, роздивляючись пожежні автомобілі та захисне спорядження пожежників, мали можливість поміряти і одягнути на себе обладунки вогнеборців та відчути себе справжнім рятувальником.
Найбільше захоплення у дітей викликали демонстрація пожежної сирени, виїзд пожежного автомобіля та гасіння умовної пожежі.

На Золотоніщині учні приміряли обладунки вогнеборців

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x