Другий черкаський книжковий фестиваль «Маестро» завершився

Другий черкаський книжковий фестиваль «Маестро» завершився

Урочисте закриття триденного свята Книги відбулося в обласній філармонії 22 квітня. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Ведуча заходу Галина Мазур подякувала всім відвідувачам, гостям фесту за те, що підтримували, купували книжки, робили світлини, а також брали участь в книжкових розіграшах. Про волонтерів вона сказала: «За ці кілька днів ви стали для мене невеличкою родиною. Ми з вами зробили все, щоб відвідувачі фестивалю залишилися щасливими».
За результатами конкурсу у номінації найкреативніше фото поширене в соцмережах з «#chebookfest» переможцями стали: Владислав Петренко в «Instagrame» та Євген Проценко в «Facebook».

Побажала успіхів і поділилася своїми враженнями Олександра Коваль, директорка Львівського книжкового форуму: «Я вперше в Черкасах і дуже тішуся, що приїзд у цей козацький край власне з нагоди книжкового фестивалю. Тут просто розквіт і буяння. Я отримала багато позитивних емоцій».

– Я хочу подякувати усім, хто допоміг зробити це свято Книги – команді, яка роздавала запрошення, волонтерам, які намагалися зробити все, щоб гості залишилися задоволені, а також партнерам і спонсорам. Я маю надію, що наступного року ми з вами зустрінемося на третьому фестивалі, – зазначила Юлія Чабаненко, організатор, відповідальна за зв’язки з громадськістю.

Представниками видавництва «Мандрівець» вручено «книжковій феї» Людмилі Фіть подяку за популяризацію української книжки та підтримку молодих авторів. Команді волонтерів також висловили подяку і подарували сертифікат на участь в інтелектуальну гру в ресторан-клубі «Manhattan».

Нагадаймо, у межах фестивалю працював дитячий майданчик, проводили екскурсії, лекції, майстер-класи, перформанси, відбувалися зустрічі з українськими авторами. Основною локацією стала Черкаська обласна філармонії. У ній були спеціально оформлені тематичні фотозони, де гості могли зробити світлину на пам’ять.

Організаторами події виступили «Книжковий Маестро», «Майстерня друку», «Game of fonts», «Neopress», «Явориня». Генеральними спонсорами були «Аграрна партія» та «Спільнокошт». Генеральні інформаційні партнери – черкаські ЗМІ: «Рось», «Нова Доба», «ВиЧЕрпно».

Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x