Книжковий форум пройшов – враження залишились

Книжковий форум відшумів – привіт життєва рутина, але я і досі під його враженням. Це відчуття гірськолижника, який спускається з височезної гори. Дух захоплює, в лице вдаряє струмінь зимового повітря, а в середині, як сказали б зараз, якийсь «напряг» і відчуття насолоди. Такої кількості наших книг, наших авторів, наших видавниц не бачила дуже давно. Такої кількості української, не переверченої, недолугої і викривленої, а багатющої, легкої, чаруючої, мови теж давно не чула. А особливе відчуття атмосфери родинності, коли кожен відвідувач добрий знайомий, – просто вражає. І ніякого випещеного дрескоду, ніякого фі-фі, ніяких фе-фе. Поряд з молодими поціновувачами – і літні люди.

Запам’ятався дідусь з такою «совєтською авоською», який з досвідом переглядав книги, цікавився авторами і ділився тим, що назбирав гроші, щоб придбати книжку саме, молодого, українського автора.

А ще майстер класи – супер! Навчилася робить закладки разом з своєю най-най подружечкою Владусею. А виступи шанованих гостей…, а самі гості…

Безкінечно можна говорити, емоції і досі зашкалюють. Боліли ноги – находились, боліли руки – нагортались, боліли голови – наслухались, раділо серце, бо Ми є, бо є Наше найкраще. Тож, усіх з добрим ранком, бо Ми є, бо Наше найкраще.

Оля Зінченко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x