Справжній виклик: у Черкасах відбудеться фестиваль тімбілдінгу

Справжній виклик: у Черкасах відбудеться фестиваль тімбілдінгу

Навчитися основам бізнесу, знайти партнерів, об’єднати свої зусилля з усім містом, а також узяти участь у форумі «без краваток» і благодійному забігові. Саме так у Черкасах уже втретє відбудеться фестиваль тімбілдінгу «Summer Challenge». Захід проведуть 2 червня у Долині троянд. Яким буде цьогорічний фестиваль і чим відрізнятиметься від попередніх, організатори розповіли на прес-конференції у прес-центрі «Нової Доби».

Справжній виклик: у Черкасах відбудеться фестиваль тімбілдінгу«Summer Challenge» – 2018 складатиметься із трьох компонентів. Це – групові забіги з перешкодами , майстер-класи для підприємців-початківців і тих, хто хоче «прокачати» себе, а також форум для бізнес-представників «без краваток».

– Ми маємо серйозні наміри провести правильний і дуже класний захід у Черкасах. Фестиваль тімбілдінгу «Summer Challenge» поставив собі за мету об’єднати Черкаси в одну команду. У світі є багато фестивалів: літературні, фестивалі кави, музики тощо. Ми не знайшли жодного прикладу фестивалю командотворення. Після Революції Гідності для нас стало важливим об’єднати владу, правктивну громаду і бізнес для того, щоб робити круті ініціатви, соціальні й громадські проекти, змінювати відносини у бізнес-середовищі й розвивати наше місто, – розповідає організаторка фесту Ольга Касьянова.

За її словами, однією із основних складових цьогорічного фестивалю буде орієнтація на бізнес-команди і звичайних містян. Команди містян, які прийдуть для участі у фестивалі зможуть прокачати свої командні скілли (навички) так само, як це роблять підприємці.

Новаторським на заході буде також благодійний забіг, що має назву «X-challenge». Це – модний, сучасний і мотивуючий захід, який матиме на меті допомогти недоношеним дітям при Черкаській обласній лікарні. Дистанція забігу складатиме 5 кілометрів зі смугою перешкод. До участі запрошують усіх жителів Черкас. Партнером цього заходу буде обласне відділення Національного олімпійського комітету.

Очільник обласного відділення НОК у Черкаській області Андрій Більда зауважує, що забіг «X-challenge» – це «Гонка нації» в мініатюрі. Перешкоди, звісно, будуть не такі важкі, найвища складатиме 4 метри. Для того, щоб фінішувати і перемогти, треба потрібно мати підготовленість у різних напрямках: фізична активність, витривалість, спритність тощо. Серед учасників будуть і ветерани АТО, і учні черкаских шкіл,і бізнесові команди, із звичайні черкащани.

Охочих узяти участь у забігові містян готуватиме відома черкаська спортсменка Анна Тарапата. Тренування відбуватимуться щосуботи о 8-30 ранку, починаючи вже з 28 квітня. А зареєструватись на забіг можна на Фейсбук-сторінці фестивалю.

У межах фестивалю проведуть також «Open Biz.Start». Це платформа, де люди спілкуватимуться на тему запуску власної справи. Це буде цікаво тим, які вже давно над цим задумуються, але мають внутрішні чи зовнішні бар’єри. Все для того, аби в місті розвивалося підприємництво, а також, щоб охочі розпочати власну справу отримали необхідні Одним із тренерів буде громадський активіст Іван Подолян.

– Даватимемо відповіді на найпоширеніші питання: як почати власну справу; як не прогоріти, як обрати класну ідею, як перевірити, чи буде на це попит, які страхи і перестороги у людей є, як відібрати класну бізнес-ідею, як побудувати бізнес-модель і оцінити потенціал обраної ідеї тощо, – зазначає Іван Подолян.

Водночас у межах фестивалю «Summer Challenge» – 2018 діятиме і платформа для тих бізнесменів. Це так званий форум «без краваток», де малий і середній бізнес прокачуватимуть актуальними знаннями, а також створять для корисного неформального спілкування. У цьому організаторів підтримала обласна влада – Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА.

– Цей проект для нас важливий, оскільки у Черкасах і області немає якісної бізнес-освіти, відсутні заходи, де підприємці можуть поспілкуватися між собою, обговорити спільні проекти, –говорить директор департаменту регіонального розвитку Роман Карманнік.

Вхід на захід буде за символічною платою. На форум «без краваток» організатори запросять відомих бізнес-тренерів, успішних бізнесменів, топ-менеджерів.

– У цілому наш фестиваль – це ідея, яка потрібна Черкасам. Ми всі маємо тут бути розумнішими, сильнішими, активнішими, крутішими. Я дуже не люблю гучних слоганів на кшталт «Давайте зробимо Черкаси!». Просто давайте будемо в Черкасах такими, щоб ми могли тут жити. Тому запрошую всіх на фестиваль «Summer Challenge», – підсумувала Ольга Касьянова.

Анна Сакун,
фото Наталії Щепак

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x