Канівські рятувальники нагадали селянам правила безпеки

Канівські рятувальники нагадали селянам правила безпеки

25 квітня з метою запобігання пожежам в сільській місцевості співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області спільно з органами місцевого самоврядування організували масово-роз’яснювальну роботу у двох селах – Полствин та Малий Ржавець. Інформують в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.
Учасники рейду поспілкувалися із господарями приватних домоволодінь щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.
Під час відпрацювання співробітники ДСНС розповіли, що найпоширенішими причинами виникнення пожеж у житловому секторі є порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електромереж чи електроприладів або ж нехтування правилами безпеки при використанні відкритого вогню.
Крім того, на передодні травневих свят, рятувальники звернули увагу, мешканців сіл, на дотриманні правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі. Фахівці Служби порятунку наголосили селянам дотримуватися правил безпеки під час відвідування лісів та паркових зон, зокрема під час розведення багать.
Водночас, рятувальники, нагадали господарям приватних домоволодінь, правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.
Кожному жителю села, з ким було проведено бесіду, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій вручили листівки з правилами безпечної поведінки.

Канівські рятувальники нагадали селянам правила безпеки

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x