Оголошено конкурс на здобуття краєзнавчої премії ім. М. Максимовича 2018 року

Оголошено конкурс на здобуття краєзнавчої премії ім. М. Максимовича 2018 року

25 років тому, у 1994 році було засновано Черкаську обласну премію імені нашого відомого земляка Михайла Максимовича, яка спочатку була літературно-краєзнавчою, а згодом – краєзнавчою. Про це «Нову Добу» інформує Конкурсна комісія заходу.

Оголошено конкурс на здобуття Черкаської обласної краєзнавчої премії імені Михайла Максимовича 2018 року у двох номінаціях – для окремого автора і авторського колективу. Участь у ньому можуть брати окремі автори та авторські колективи, що підготували в останні п’ять років вагомі краєзнавчі праці, які обов’язково стосуються Черкащини і мають важливе пізнавально-виховне значення. Мова видань – українська.

Згідно умов конкурсу організація (установа), яка висуває кандидатуру автора чи авторського колективу, направляє до конкурсної комісії офіційне подання, належним чином оформлений протокол зборів чи засідання організації (установи), яка висуває дослідження, два примірники праці і рецензії та відгуки у пресі (якщо такі є) до 15 серпня 2018 року. Подання направляються за адресою: 18001, м. Черкаси, площа Слави 1, обласний краєзнавчий музей, з поміткою «Премія Максимовича: на конкурс».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x