«Черкаські Мавпи» та «Дніпро» проведуть другий матч фінальної серії

«Черкаські Мавпи» та «Дніпро» проведуть другий матч фінальної серії

26 квітня, в стінах КСК «Шинник» «Дніпро» та «Черкаські Мавпи» зіграють другий матч золотої серії. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту клубу. Після цієї гри протистояння переїздить в Черкаси, де відбудеться третій і, при потребі, четвертий матч.

24 квітня черкащани стартували в першому в своїй історії фіналі Суперліги із драматичної перемоги. Точний кидок Олександра Кольченка приніс гостям успіх 75:76. Таким чином «Мавпи» продовжили свою блискучу переможну серію до 15 матчів і по суті відібрали в «Дніпра» перевагу власного майданчика.
У складі «Мавп» знову варто відзначити чудову гру Володимира Конєва. Він прекрасно відіграв проти «Миколаєва», а тепер ще й оформив дабл-дабл проти «Дніпра».

Щодо господарів, то, скоріш за все, у другому матчі серії їм не допоможуть травмовані Мішула та Загреба. Отже, надія знову в першу чергу на лідера команди Тимофеєнка (12 очок в першій грі) та на досвід Глєбова (18 очок в першому матчі). Крім того, звичайно, не варто забувати про можливих джокерів дніпровців, якими в першій грі стали Закурдаєв та Шундель.

Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп»:
«Попереду у нас ще довга і важка серія. Я в цьому впевнений. Перша гра показала, що ніхто із суперників не хоче поступатися. Вона була нервовою: десь гравці не впоралися з емоціями, як одна так і інша сторона. Це вилилося у велику кількість втрат в обох команд.
Скажемо так, задача-мінімум на цей виїзд виконана. Тепер ми постараємося зробити задачу-максимум».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x