Астрологічний прогноз на травень 2018

Астрологічний прогноз на травень 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
Травень – сприятливий місяць для всіх ваших починань. Матимете всі можливості, ресурси, зокрема й людські, а також заступництво важливих для нового проекту покровителів. На жаль, така сприятлива ситуація стосуватиметься лише роботи й бізнесу. На особистому фронті гримітимуть бомби й літатимуть кулі конфліктів і непорозумінь. Тому Овнам краще набратися терпіння, мало говорити, а більше робити приємностей своїй другій половинці. Самотнім представникам цього знаку варто приготуватися до пригод. Проте нові знайомства не варто брати близько до серця.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 4, 7, 9, 10, 13, 17, 19.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 8, 14.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Цього місяця ви відчуєте на собі позитивний вплив тих змін, які ви запустили раніше. Важливо – не розгубитися і тримати ситуацію під чітким контролем. Якщо вам потрібні додаткові сили на реалізацію нових амбітних планів, то за ними слід вирушати до друзів і відданих вам партнерів. Із грошима варто бути обережними, проте бідувати зорі вам не дадуть. Також у травні на вас чекають цікаві відрядження – варто їхати. Там на вас чекатимуть нові знайомства ділові і не лише. Ситуація вдома може бути напруженою, тому шукайте шляхи примирення з рідними, інакше конфлікти можуть затягнутися на роки.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 4, 5, 6,8,10, 14, 18, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Нині – чудовий період. Ви повні сил і натхнення, а ще абсолютно захищені від негативного впливу заздрісників. Планети перебувають на вашому боці й сповнені рішучості підштовхнути вас до того, аби ви вже нарешті зробили важливі життєві кроки до успішної реалізації планів і задумів. Проте при укладанні важливих угод варто звертати особливу увагу на документи на фінансову сторону питання, яке вирішуватимете. Також важливо уникати ризиковані чи сумнівні заходи, аби не втрапити у шахрайську схему, яка хоч і не вдарить по гаманцю, але може зашкодити репутації.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 4, 8, 9, 11, 13, 16.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 12, 24.

Рак (21 червня – 22 липня)
Настав ваш зірковий час. Цього місяця усі представники цього знаку матимуть найкращі можливості, зіркові перспективи й унікальні події, які дозволять отримати масу емоцій, налагодити нові й корисні контакти, а також значно зміцнити свої фінансові потужності. Для цього всього потрібно лише виконати кілька умов. Триматися осторонь від конфліктних ситуацій, вірити у свої сили й не боятися демонстрували власні таланти. Відкривайте для себе нові професійні сфери та експериментуйте. Пам’ятати варто і про відпочинок, адже місяць буде дуже насиченим.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 6, 9, 10, 11, 14, 17, 19.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 13, 18.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Левам доведеться протягом усього місяця вирішувати різноманітні проблеми. Однак, якщо зібратися із силами й чітко проаналізувати причини їх виникнення, то можна так само чітко простежити шляхи їх найпростішого й легкого вирішення. Варто звернути свою увагу також на ті проекти і завдання, які «зависли у повітрі» тяжким каменем над вашою душею. Не бійтеся просити про допомогу, якщо вона вам потрібна. Маєте вірних друзів, які безвідмовно зможуть вирішити низку ваших проблем усього за одну зустріч. Подбати потрібно і про фінанси. Більше заощаджуйте. Так зможете дозволити собі більше приємнощів наприкінці місяця.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 5, 9, 10, 11, 13, 14, 19.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 12, 23

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Цей місяць принесе вам натхнення і спокій. Використайте його сповна. Цей період призначений вам для того, аби ви побачили себе абсолютно у новому амплуа. А, раптом, вам сподобається. Тим представникам знаку, які займаються торгівлею, травень обіцяє чималий успіх. Дівам також потрібно буде у травні подбати про особистий простір: прибрати все зайве із будинку, очистити робоче місце, завершити давно початі проекти. Спробуйте перемкнути свою увагу на планування відпустки. Дозвольте своїм мріям здійснитися у вашій голові, аби вони знайшли вихід у реальність.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 5, 8, 9, 11, 14, 17, 19, 24.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 25.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Усі сили, які пульсуватимуть у вашій душі, потрібно спрямувати на зміцнення кар’єрних позицій. Слухайтеся свого бажання покращити матеріальне становище. Воно підкаже вам, у якому напрямку здійснювати «маніпуляції». Вірте у свої сили – це вам допоможе не втратити зв’язку із реальністю і, водночас, прагнути й досягати більшого. Зірки рекомендують скласти повноцінний бізнес-план для всіх змін, які ви хочете втілити протягом травня. Так вам буде легше прорахувати кожен крок і тактичні «удари». Заручіться підтримкою рідних, присвятивши їм час і увагу. Згадайте про друзів, з якими давно не бачилися – вони чекають на зустріч.
Сприятливі дні гороскопу: 5, 9, 10, 11, 14, 18, 19, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
У вашому життя настане час чудес і незвичних подій. Небесні тіла дають вам змогу насолодитися плодами важкої і марудної роботи, яку ви виконували протягом тривалого часу без радощів і натхнення. Все зміниться, і ви маєте це розуміти. Відтак, уважніше дослухайтеся до себе і своїх бажань. Можливо, вам закортить кардинально змінити життя чи хоча б свій життєвий простір. На всі ці бажання вам дадуть і сили, і ресурси. Головне правило – сприймати всі події спокійно і ухвалювати рішення виважено, адже деякі зміни вже не можна буде повернути назад. Також зорі радять дуже обережно поставитися до свого здоров’я, берегтися протягів та недоброзичливих очей.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 17, 18, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 12, 22.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Увесь місяць має пройти під гаслом «Налагодити!». Це стосується усіх сфер вашого життя, які зазнали краху у попередні періоди. Невдалі спроби варто повторити, але з більшою вірою і підготовленими планами захоплення. Усі бізнесові чи робочі проблеми зможете легко вирішити за допомогою творчості і креативним підходам. Для цього дозвольте собі творити і відкрийте душу для мистецтва. Там зможете знайти чимало підказок і просто приємних можливостей насолодитися працею інших людей. Особисте життя даватиме вам не один привід для хвилювань. Які вони будуть, залежатиме від вашої реакції і бажання їх розвивати.
Сприятливі дні гороскопу: 5, 7, 9, 10, 14, 17, 19, 22, 23, 26, 28.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 11, 15.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Місяць буде дуже вдалим у всіх напрямках вашої діяльності чи мрійливості. Матимете численні перемоги на професійному полі бою, але зорі попереджають – задирати носа не слід. Тому просто пишайтеся своїми здобутками, складаючи приємні враження у великий калейдоскоп відчуттів. Нову співпрацю варто спочатку детально обговорити із новими партнерами, попередньо перевіривши їхні наміри. В особистому житті сюрпризів не очікується. Ваше життя – вам обирати. Щастя чи печаль – це залежить лише від вас і вашого прагнення налагодити відносини із коханими.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 5, 8, 9, 10, 13, 14, 17, 18, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 13, 20.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Для вас нарешті настане у травні стабільний і гармонійний період. Можете розслабитися і навіть запланувати відпочинок. Проте ці мрії не повинні впливати на вашу пильність на роботі. Уважно перевіряйте всі документи, що потрапляють до вас на підпис, будь-яку інформацію, а також людей, які намагатимуться пробитися у ваше інформаційне поле. Багато недоброзичливців чатуватимуть на ваш успіх. Також може дати збій ваша імунна система, тому здоров’ю потрібно приділяти значну увагу. Фінанси потішать ваш гаманець, а відтак ваш дім прикрасять нові придбання.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 7, 8, 9, 10, 14, 17, 19, 20, 24.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 22

Риби (19 лютого – 19 березня)
Приготуйтеся до випробувань. Вони не нестимуть жодного забарвлення – ні позитивного, ні негативного. Все, що з вами траплятиметься у травні – відповідь на всі ваші попередні питання і намагання прийти до успіху. На вас чекатимуть складні рішення – їх потрібно ухвалювати із серйозними намірами. Інакше, ви просто змарнуєте свій час і час тих людей, які вас підтримуватимуть. Дозвольте собі, нарешті, стати щасливими. Цього вимагатиме і ваша друга половинка. А в кого її немає – з’являться чималі шанси на нове приємне знайомство.
Сприятливі дні гороскопу: 9, 10, 14, 18, 19, 23, 25, 28, 30.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 22.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x