Серійного крадія із Тального спіймали

Серійного крадія із Тального спіймали

Серійником виявися раніше судимий житель міста Тальне. Слідчі кваліфікують дії зловмисника за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся житель сусідньої області з повідомленням про крадіжку з його автомобіля. Поліцейським потерпілий розповів, що з салону його автомобіля, який був припаркований на стоянці поблизу одного з супермаркетів міста зникли DVD-програвач, навігатор, та мобільний телефон.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 35-річний раніше судимий житель міста Тальне, який у скоєному зізнався та видав оперативникам викрадений DVD-програвач.

Крім того, оперативники встановили, що чоловік причетний ще до ряду крадіжок. Поліцейським він пояснив, що викрадені речі він здавав до ломбарду, а виручені кошти використовував на власні потреби.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження передбачене статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x