«Черкаські Мавпи» стали чемпіонами Суперліги Парі-Матч

«Черкаські Мавпи» стали чемпіонами Суперліги Парі-Матч

У фінальній серії БК «Черкаські Мавпи» перемогли БК «Дніпро» з рахунком 3:0 та здобули золоті нагороди Суперліги Парі-Матч. У третьому матчі наші хлопці не залишили шансів супернику та перемогли з рахунком 79:66. Повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

«Мавпи» почали матч з ривка 9:2, підбадьоривши переповнену арену триочковими Кольченка і Девіса, а також ефектним данком у виконанні американця. Дніпро зусиллями Тимофеєнка швидко скоротив відставання до мінімального, на що Міхельсон відреагував тайм-аутом.
Після «хвилини» господарі продовжили гнути свою лінію, а два точних триочкових від Кобця дозволили Мавпам отримати двозначну перевагу вже у першій чверті. Головною проблемою Дніпра у дебюті стали сім втрат.
«Черкаські Мавпи» відмінно грали в атаці на пік-н-ролах. При цьому господарі продовжували покращувати свої кидкові показники, реалізувавши більше 50% триочкових за стартові 20 хвилин. «Дніпро», навпаки, не міг реалізувати ні легкі кидки з фарби, ні влучити з-за дуги. Як підсумок, +17 для Мавп вже після першої половини матчу, головними героями якої стали Кобець, який закинув 3 з 3 дальніх і Девіс, який відмінно відпрацював на щитах, набравши 12 очок за половину.
Дніпро стабілізував гру після великої перерви, налагодив гру в нападі і скоротив відставання до 10 очок. Однак неймовірно важливі дальні влучання від Кольченка та Беллфілда знову відкинули гостей у рахунку. Команда Журавльова виграла третю чверть, проте виграла з незначною перевагою – у Мавп залишилися солідні 13 очок переваги перед останнім відрізком гри.
Дніпро продовжував не реалізовувати свої кидки – в тому числі вільні з-за дуги, а Мавпи майже не давали збоїв у захисті і, хоч вже і не з такою легкістю, як в першій половині, але продовжували набирати очки. Фактично крапку в цьому матчі, серії та сезоні поставив вихованець черкаського баскетболу Олександр Кобець, який реалізував триочковий кидок за 1:45 хв до фінальної сирени, а Липовцев добив суперника ще одним влучним дальнім.

«Черкаські Мавпи» стали чемпіонами Суперліги Парі-Матч

Черкаські Мавпи оформили 17-матчеву переможну серію, виграли третій матч фінальної серії і, не зазнавши жодної поразки в плей-оф, вперше в історії стали чемпіонами України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x