Мер Черкас відмінив завтрашню сесію

Мер Черкас відмінив завтрашню сесію

П’ятдесят п’яте позачергове пленарне засідання другої сесії Черкаської міської ради, яке було заплановане на п’ятницю, 4 травня 2018 року, – переноситься. Про це інформує «Інфоміст» Як зазначено в повідомленні, інформацію про це підтвердив секретар міськради Ярослав Нищик.

За його словами, до нього зателефонувала керівник відділу ради і повідомила, що розпорядженням міського голови сесійне засідання перенесено:

– Керівник відділу ради зателефонувала мені і повідомила, що згідно з розпорядженням міського голови, позачергова сесія переноситься на невизначений термін. Наскільки я знаю, сьогодні міський голова нібито на лікарняному, можливо, це пов’язано з його хворобою.

Зазначимо, що завтра народні обранці мали розглянути два питання: «Про скасування рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 28.07.2017 № 784 та від 28.07.2017 № 785». «Про доручення відділу судового супроводу юридичного управління департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради звернутись до суду з метою повернення займаного нежитлового приміщення та стягнення неустойки».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x