У Черкасах створять новий маршрут від Митниці до Хімселища?

У Черкасах створять новий маршрут від Митниці до Хімселища?

На сайті Черкаської міської ради зареєстрували електронну петицію, у якій просять запровадити в контексті транспортної реформи у Черкасах новий маршрут (Митниця – пл. 700-річчя – Хімселище). Автор петиції – Сергій Шамара.

«Вже декілька років поспіль для більшості жителів міста Черкаси цілком очевидно, що наявна мережа транспортних маршрутів, які обслуговують перевізники, не задовольняє всіх потреб пасажирів. Наразі моя петиція покликана зрушити з місця справу перегляду чинних маршрутів узагалі. Пропоную новий маршрут. Назвемо його умовно №37. «Митниця – парк Хіміків». Поворотні вулиці: Богдана Хмельницького (нижня, Грандмаркет) – Героїв Дніпра – Козацька – Припортова (річпортівська частина) – Нижня Горова (підйом біля портовської труби) – Іллєнка – бульвар Шевченка – Кобзарська – Сагайдачного – Чорновола – Парк Хіміків. У зворотну сторону – тими самим вулицями і зупинками. Допускаю, що подібний маршрут може «обійняти» мікрорайони Хімселище, Зелений, Соборний і Богданівський з іншого боку (від Парку Хіміків через Максима Залізняка та центр міста до Припортової і Гагаріна – знову ж до нижньої частини Б. Хмельницького). Такий умовно «37А» спільно з «37» замикав би одним кільцем половину міста Черкаси. Зараз же прошу підтримати цю петицію про запровадження в контексті транспортної реформи у Черкасах нового маршруту «Митниця – пл. 700-річчя – Хімселище», – йдеться у тексті петиції.

Петицію вже підписали більше 250 осіб із 250 необхідних. Тобто наступним крок мають зробити депутати – розглянути і проголосувати на сесії Черкаської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x