У Смілі чоловік стріляв із пістолета (ВІДЕО)

У Смілі чоловік стріляв із пістолета (ВІДЕО)

3 травня о 13.53 до Смілянського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що о 13.30 у на вул.Соборна,91, біля магазину «Люкс», невідомий стріляв із пістолета. Повідомляє Сміла.ua.

Як тільки надійшло повідомлення, що невідома особа в центрі міста чинить хуліганські дії та стріляє з пістолета вгору, на місце події відразу приїхав наряд поліції, – повідомляє начальник Смілянського ВП ГУНП в Черкаській області Сергій Власенко. – При затриманні, ми виявили предмет, схожий на зброю.
Сміляни-очевидці події розповідають, що під час затримання чоловік поводив себе особливо неадекватно: кричав дивним голосом, вив, пручався. У його сумочці був помічений пістолет.
Поліцейські встановили, що озброєним чоловіком є громадянин Одарченко Олександр Пантелейович, 04.05.1978 року народження, житель с.Макіївка Смілянського району. Одружений, безробітний, не судимий. Постріл вгору він вчинив із хуліганських дій, перебуваючи у нетверезому стані.
З місця події вилучено пістолет для відстрілу гумових куль, який має написи «ZORAKI-MOD 914», калібром 9 мм, 10 набоїв.
Громадянин Одарченко О.П. затриманий в порядку ст. 208 КПК України, дані матеріали внесені до ЕРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 296 ч. 4 КК України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x