Тимчасово обмежать рух на автодорозі у Смілянському районі

Тимчасово обмежать рух на автодорозі у Смілянському районі

На автодорозі загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам\’янка у Смілянському районі Черкаської області продовжуються роботи на ділянці км 216+00 – км 229+780 з поточного середнього ремонту. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

Ремонт цієї ділянки автодороги було розпочато у 2017 році у межах передбаченого урядом фінансування. У 2018 продовжується відновлення автодороги за маршрутним принципом. Роботи із поточного середнього ремонту на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочала підрядна організація ТОВ «ПБС». Торік тут було влаштовано понад 6 км нового асфальтобетонного покриття.

На цій ділянці автодороги цього тижня після фрезерування старого асфальтобетонного покриття розпочалися роботи зі стабілізації основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг» та з ліквідації пучин.

В рамках поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги також буде проведено влаштування основи дорожнього одягу, стабілізація основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Проводитимуться роботи із укріплення узбіч, влаштування з’їздів з дороги і зупиночних майданчиків та заміни дорожніх знаків.

Окрім того, на цій ділянці дороги проводитимуться роботи із ліквідації пучин на проїжджій частині із заміною всього конструктиву дорожнього одягу. Пучини буде ліквідовано на 700 метрах автодороги Н-01 Київ-Знам’янка.

У зв\’язку із щоденним проведенням ремонтних робіт на вказаній автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни такі як, обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x