Понад 150 водних об\’єктів виставили на торги на Черкащині

Понад 150 водних об\’єктів виставили на торги на Черкащині

В ОДА погодили зо два десятки нових клопотань про внесення водних об’єктів разом із земельною ділянкою до складу тих, що виставлятимуться на земельні торги. Їх розглянули на черговому засіданні комісії під головуванням першого заступника очільника області, голови комісії Віталія Коваля. «Новій Добі» про це стало відомо з прес-сдужби Черкаської ОДА.

Схвалили, зокрема, клопотання заявників із Жашківського району, Уманського, Маньківського, Золотоніського, Смілянського, Чорнобаївського, Канівського, Городищенського, Шполянського та Звенигородського районів, кілька – спрямували на доопрацювання.

У ході засідання члени комісії обговорили й специфіку виготовлення паспортів водних об’єктів одним із підприємців, а також надали відповідні роз’яснення.

– Маємо наразі 156 водних об’єктів, які готують до земельних торгів, – говорить Віталій Коваль. – Визначено і їхніх виконавців. Вони розробляють землевпорядну документацію. Між тим, на сьогодні проведено 7 аукціонів з продажу права оренди на земельні ділянки водного фонду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x