Черкаські рятувальники провели семінарське заняття з соціально-гуманітарної роботи

Черкаські рятувальники провели семінарське заняття з  соціально-гуманітарної роботи

10 травня на базі навчального пункту Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Черкаській області під головуванням заступника начальника Управління ДСНС у Черкаській області Вячеслава Перевізника, відбулися семінарські заняття з відповідальними особами за стан соціально-гуманітарної роботи в підрозділах області. Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Під час заняття співробітники ДСНС проаналізували діяльність пожежно-рятувальних підрозділів з питань соціально-гуманітарної роботи за поточний рік.
Відкриваючи нараду, Вячеслав Миколайович наголосив присутнім на дотриманні дисципліни і законності в підрозділах та організації і проведення індивідуально-виховної роботи з особами рядового і начальницького складу.
Значну увагу в ході семінару було також присвячено питанням організації соціально-гуманітарної роботи в підрозділах та співпраці з ветеранськими організаціями. Фахівцям районних підрозділів надано практичну допомогу в оформленні документів щодо ведення службової документації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x