У Черкасах пройшов Кубок України з судномодельного спорту

У Черкасах пройшов Кубок України з судномодельного спорту

Перший етап Кубку України з судномодельного спорту приймала водна акваторія Черкас з 4 по 6 травня 2018 року. Змагання проходили у класах радіокерованих яхт моделей F5-П, F5-10 та F5-Е. Участь у змаганнях взяли 26 спортсменів у складі 8-ми команд України. Другий етап Кубку України в цих класах моделей відбудеться в м. Одеса 7- 8 липня 2018 року.

Результати виступів спортсменів у наступних класах:

F5-10
У підсумковому заліку спортсменів І місце посів Кішубаєв Тимур з Одеси, друге та третє місця посіли черкасці Нечаєв Ігор і Каданцев Андрій. В юнацькому заліку І місце – Нечаєв Денис (Черкаси), ІІ місце – Трегубенко Олександр (Миколаїв), третє місце – Муслімов Олег (Черкаси)

F5-П
У заліку спортсменів: І місце посів Нечаєв Ігор, друге – Нечаєв Петро, обидва черкасці, третім став Кішубаєв Тимур з Одеси. В юнацькому заліку І місце – Нечаєв Денис, ІІ місце – Муслімов Олег, третє місце – Павелко Олександр, всі троє черкасці.

F5-Е
В підсумковому заліку спортсменів І місце посів Шарабуров Ілля з Одеси, друге та третє місця посіли черкасці Нечаєв Петро і Каданцев Андрій. В юнацькому заліку І місце – Трегубенко Олександр (Миколаїв), ІІ місце – Нечаєв Денис (Черкаси), третє місце – Муслімов Олег (Черкаси).

У командному заліку перше місце виборола команда Черкаської ООТСО України, друге місце – м. Одеса, третє – ЦДЮТ м. Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x