Вогнеборці підготувалися до лісових пожеж

Вогнеборці підготувалися до лісових пожеж

11 квітня рятувальники проінспектували лісові масиви Уманщини. Вони побували у Собківському, Юрківському та Синицькому лісництвах. Про це „Нова Доба” дізналася в управлінні ДСНС україни в Черкаській області

Вогнеборці перевірили стані мінералізованих смуг, протипожежних розривів та заслонів, а також наявність засобів пожежогасіння: мотопомп, пожежних напірних рукавів, бульдозерів, тракторів з причіпами, лісових плугів, автомобілів-всюдиходів, лопат, сокир, граблів, бензопилок, ранцевих оприскувачів, спецодягу та засобів першої медичної допомоги в лісових пожежних станціях.

– Наближається весняно-літній пожежонебезпечний період. Зовсім скоро травневі свята, відповідно збільшиться наплив відпочивальників до лісових масивів, а отже – зросте й небезпека виникнення лісових пожеж, – коментує начальник Уманського РВ Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Лебідь. – Тому, працюючи на попередження надзвичайних подій, наші співробітники спільно з уповноваженими особами ДП «Уманське лісове господарство» здійснили перевірку забезпечення пожежної безпеки території лісового фонду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x