Бондаренко: Давайте розпустимося і підемо на вибори!

Бондаренко: Давайте розпустимося і підемо на вибори!

На початку сесії Радуцький виступив із зауваженням, що на сьогоднішньому засіданні зареєстровані четверо депутатів, які рішенням ТВК вже припинили свої депутатські повноваження, а саме Цегвінцева, Чорнобіль, Косяк і Скорик. Повідомляє кореспондент «Нової Доби».
Голова ТВК Володимир Матюша у свою чергу зачитав звернення до міського голови Анатолія Бондаренка, яке направляв попередньо.
Також він просив про перерву в роботі депутатів, щоб заслухати прокурора, який мав підтвердити нелегітимність сесії. Утім, окремі депутати, серед яких Сергій Тищенко, висловились проти виступу прокурора. Все ж, після голосування прокурор таки виступив на захист неправомірності проведення засідання. У свою чергу Павло Карась назвав прокурора злочинцем, оскільки він «діє поза межами своїх повноважень». Юрист міськради Олександр Мазур зауважив, що ТВК не надала рішення про відкликання, немає повного пакету документів. Також міськрада не отримала статут ПВД, згідно із яким мають перевірити процес відкликання.
Депутат Зоря заявив, що фракція «Громадянської позиції» також не братиме участь у засіданні за умови голосування «відкликаних депутатів». У свою чергу, Костянтин Чернецький, також попросив правоохоронців перевірити легітимність проведення сесії, і додав, що фракція БПП також не братиму участь у голосуванні.
Міський голова Анатолій Бондаренко запропонував депутатам розпуститися і йти на вибори.
На початок сесії у системі зареєструвалися 23 обранці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x