На засіданні Драбівської районної ради перерозподілили бюджет

На засіданні Драбівської районної ради перерозподілили бюджет

16 травня 2018 року, відбулося пленарне засідання 26 позачергової сесії Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега. В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ і організацій, окремі сільські голови, представники засобів масової інформації. Про це «Нова Доба» дізналася із Драбівської районної ради.

Спершу депутати внесли зміни до Програми фінансової підтримки філії «Драбівський райавтодор» дочірнього підприємства «Черкаський облавтодор» з утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в межах Драбівського району на 2016 – 2020 роки.

Далі перейшли до розгляду одного з найважливіших питань порядку денного – внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 № 23-1/VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік». Винесені на розгляд сесії зміни викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету на збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, яка виникла в ході виконання річних кошторисів; збільшенням видатків за рахунок субвенцій, які передаються із обласного бюджету відповідно рішень рад про делегування коштів районному бюджету в сумі 721,0852 тис. грн.; розподілом вільного залишку бюджетних коштів на початок року по загальному фонду у сумі 109,0 тис.грн.; за рахунок спрямування коштів внаслідок перевиконання доходної частини бюджету у сумі 2083,99 тис. грн.

Так, зазначене фінансування буде направлено на соціальний захист населення, освіту (проведення ремонтних робіт навчально-виховних закладів, виплата стипендій учням-переможцям, придбання матеріалів та оздоровлення окремих категорій дітей). Для сфери охорони здоров’я виділено кошти на придбання електрокардіографа, дефібрилятора, аудіометра, центрифуги лабораторної медичної, швидкісних тестів для виявлення ВІЛ-інфекцій, дефібрилятора, комп’ютерної техніки.

Народними обранцями було також підтримано звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x