83-річна волонтерка з Чорнобаївщини отримала нагороду від Президента

83-річна волонтерка з Чорнобаївщини отримала нагороду від Президента

Волонтерка Лідія Григорівна Шереметьєва отримала відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». 83-річній жінці вручили нагороду представники Черкаскої ОДА разом із керівником обласного центру допомоги учасникам АТО Олександром Тимошенком. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Лідія Григорівна родом із Чорнобаївщини, мама трьох дітей, має 52 роки робочого стажу. Ось вже четвертий рік поспіль допомагає бійцям на Сході. Вона є членом ГО «Наш батальйон» і займається волонтерською діяльністю на базі КСН мікрорайону «Дніпровський». Там виготовляють маскувальні сітки, костюми «Кікімора», набори дегідрованих борщів та супів, шиють одяг та амуніцію. Волонтерка каже: зовсім не стомлюється, бо працює із задоволенням:

– Це ж наші діти, – говорить жінка. – І тому я з великою охотою працюю. В’яжу маскувальні сітки, а ще шкарпетки. Ми тут з дівчатами і капусту шаткуємо, сало мелемо, горіхи б’ємо та ще багато іншого. А наші волонтери потім усе це відвозять на передову.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x