Городищани став лауреатом премії ім. П. Куліша

Городищани став лауреатом премії ім. П. Куліша

Приємна новина у творчому житті нашого краю. Поет з Городища Олексій Тичко визнаний лауреатом міжнародної премії імені Пантелеймона Куліша! Високої відзнаки удостоєний за поетичну збірку «Ілюзії ранньої осені», а також за популяризацію української пісні та відео-поезії на YouTube. 19 травня йому вручили диплом і нагрудний знак лауреата. Нагородження відбулося в селі Куцівка Смілянського району, де проходило щорічне свято з нагоди 123-ліття від дня народження письменника Тодося Осьмачки.

Городищани став лауреатом премії ім. П. Куліша

Премію заснували ГО «Оберіг-Чернігів» та Волинське товариство «Світязь» за сприяння Національної Спілки письменників України, співзасновником премії є Міжнародна літературно-мистецька академія України.
Олексій Тичко 1961 року народження. Раніше працював у райтелекомі, нині техніком-електриком у райлікарні. Вірші почав писати у зрілому віці, коли вже набув життєвого досвіду. Нині він є автором трьох збірок поезій «Міжсезоння», «Нерозгадані сни», «Ілюзії ранньої осені», а також співавтором 15 колективних. На його вірші написано 30 пісень, зокрема «Пісня про Городище». Він автор багатьох поетичних відеокліпів.

Городищани став лауреатом премії ім. П. Куліша

Городище багате літературними талантами. Їхні творчі доробки друкуються в пресі та колективних збірках. Чимало місцевих авторів видали власні книги. А першим до Національної спілки письменників України 10 травня 2016 року був прийнятий поет і кліпмейкер Олексій Тичко.

Володимир ЧОС

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x