Воїну АТО з Умані надали матеріальну допомогу

Воїну АТО з Умані надали матеріальну допомогу

У пріоритеті діяльності районної влади важливе місце посідає належний соціальний захист учасників антитерористичної операції. Тож 10 травня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Наталії Сиротюк та за участі голови районної ради Оксани Супрунець відбулося чергове засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги громадянам Уманського району за рахунок коштів районного бюджету. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Рідний край».

На засіданні розглядалося питання щодо надання грошової допомоги на ремонт житла учаснику антитерористичної операції, жителю с. Городниця Бурлаці Володимиру Миколайовичу.

Відповідно до Порядку надання грошової допомоги, затвердженого розпорядженням райдержадміністрації від 05.03.2018 № 58, розмір грошової допомоги на капітальний, або поточний ремонт житла учасникам АТО, членам сім’ї загиблого учасника АТО становить до 40% вартості ремонтних робіт будинку, але не більше 50 000 грн.

Згідно наданих документів, вартість кошторису на капітальний ремонт будинку, що перейшов у спадок, становить 73 416 грн. Вивчивши матеріали справи, комісія винесла рішення: надати матеріальну допомогу на ремонт житла в сумі 25 000 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x