ПриватБанк збільшить кредитні ліміти активним користувачам Інтернет-банку

ПриватБанк збільшить кредитні ліміти активним користувачам Інтернет-банку

ПриватБанк збільшить кредитні ліміти на картках понад 1,6 млн клієнтів – активних користувачів Інтернет-банку Приват24 та послуги «Регулярні платежі». Як повідомили в банку, сума збільшення лімітів становить від 500 до 15 000 грн – залежно від рівня доходів клієнта. Щоб отримати можливість користуватися кредитними коштами банку в більшому обсязі, клієнти мають бути активними користувачами Інтернет-банку Приват24 або послуги «Регулярні платежі.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

– Збільшення кредитних лімітів свідчить про високий рівень довіри банку до наших клієнтів. Це гарна підтримка для мільйонів українців у непростій економічній ситуації, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – На початку року у зв’язку з політичними змінами в країні ми тимчасово обмежували доступ до кредитних коштів, що дозволило швидко стабілізувати ситуацію на фінансовому ринку. Сьогодні наші клієнти можуть розраховувати на додаткову кредитну підтримку від банку на доступних умовах.

З початку квітня ПриватБанк встановив для клієнтів економний режим обслуговування заборгованості за кредитами на картках. Як повідомили в банку, з 1 квітня розмір обов’язкового мінімального платежу за кредитом становить 5% від суми заборгованості, але не менше 50 грн. Раніше користувачі кредитних лімітів повинні були щомісяця погашати не менше 7% від суми заборгованості.

На сьогодні кредитними картками банку користуються понад 17,5 млн власників пластикових карток, при цьому понад 10 млн клієнтів постійно використовують кредитні ліміти для оплати товарів і послуг. Загальний обсяг невикористаних кредитних лімітів на 1 квітня становить 30,6 млрд грн, обсяг використаних лімітів – 22,5 млрд грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x