В Черкасах зібрали 4 тисячі кубометрів сміття

В Черкасах зібрали 4 тисячі кубометрів сміття

У суботу, 12 квітня, у Черкасах відбувся день благоустрою, санітарної очистки та озеленення території міста. Таке генеральне прибирання традиційно відбувається щовесни в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля», що триває впродовж березня-квітня. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

У загальноміському суботнику взяли участь близько 2,5 тисяч черкасців, – розповідає начальник комунального відділу управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Ірина Попкова. – Це дещо менше, ніж було в минулі роки, враховуючи несприятливі погодні умови. Зокрема, низьку температуру повітря, яка трималась впродовж усього дня, дощ та холодний вітер.

За її словами впродовж 12 квітня спільними зусиллями було ліквідовано близько сімдесяти стихійних сміттєзвалищ, вивезено більше чотирьох тисяч кубометрів сміття. Також на території міста в рамках проведення місячника з благоустрою вже висаджено 821 дерево та 374 кущі, облаштовано 11 тисяч квадратних метрів газонів та квітників, прибрано території десяти міських кладовищ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x