Чоловік намагався провезти наркотики до Черкас

Чоловік намагався провезти наркотики до Черкас

Ним виявився 30-річний місцевий житель. Автівку, в якій їхав зловмисник, було зупинено працівниками поліції Золотоніського району. Його затримано згідно статті 208 КПК України та відкрито кримінальне провадження. Про це «Новій Добі»
стало відомо з прес-служби ГУ НП України в Черкаській області.

До поліцейських Золотоніського відділу поліції надійшла інформація про те, що зі сторони Чорнобая рухається легковий автомобіль, в якому пасажир перевозить наркотичні засоби. Вказану автівку було помічено працівниками групи реагування патрульної поліції Золотоніського району. Автомобіль зупинили для перевірки. Під час огляду салону автомобіля членами слідчо-оперативної групи заборонених предметів та речовин виявлено не було, проте у пасажира автомобіля правоохоронці виявили 11 паперових згортків з канабісом та 20 фольгових згортків з амфетаміном. Походження наркотиків чоловік не пояснив, лише зазначив, що перевозив їх до міста Черкаси.

Чоловік намагався провезти наркотики до Черкас

Наразі його затримано згідно статті 208 КПК України. Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x