У Городищі відбулася обласна спартакіада серед депутатів місцевих рад

У Городищі відбулася обласна спартакіада серед депутатів місцевих рад

19 травня в Городищі відбулася обласна спартакіада серед депутатів обласної ради, збірними командами, сформованими з депутатів місцевих рад районів і міст обласного значення. Змагалися у таких видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, футзал та волейбол.

Урочисте відкриття спартакіади відбулося на ФОСК «Колос», у якому брали участь голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, заступник голови Городищенської районної ради Микола Панчишин, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський.

У своєму вітальному виступі голова облради Олександр Вельбівець акцентував увагу на тому, що головним завданням Спартакіади є залучення депутатів усіх рівнів до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення здоров’я, а також пропаганда фізичної культури і спорту серед населення, побажав всім перемог, а головне гарного настрою.

Поборотися за спортивну першість зголосилися збірні команди 17 районів, м. Сміла та команда депутатів обласної ради. Депутати місцевих рад продемонстрували досить високий рівень спортивної майстерності та злагодженості. Суддівській колегії нелегко було визначати переможців.

У загальному заліку перше командне місце здобула команда депутатів Лисянської районної ради, друге місце – команда Чорнобаївської районної ради, а третє місце вибороли депутати Уманської районної ради. За результатами змагань буде сформовано збірну команду, яка захищатиме честь Черкащини на всеукраїнському рівні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x