Уманчанин обікрав хату сусіда

Уманчанин обікрав хату сусіда

Чоловіка затримали неподалік місця вчинення крадіжки. Речові докази вилучено. Дії зловмисника слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку з його домоволодіння, крім того чоловік зазначив, що неподалік свого будинку бачив незнайомого чоловіка з речами, які схожі на викрадені у нього. Поліцейським, які прибули на виклик, чоловік розповів, що з приміщення літньої кухні було викрадено електро та бензоінструмент. Сума матеріального збитку становить понад 4500 гривень.
Орієнтуючись на повідомлення потерпілого, поблизу ставу поліцейські затримали крадія, при якому була частина викрадених речей. Іншу частину викраденого майна поліцейські вилучили за місцем проживання зловмисника.

Уманчанин обікрав хату сусіда

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою строком на 60 діб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x