Прикмети, пов\’язані з кімнатними рослинами

Прикмети, пов\’язані з кімнатними рослинами

Туго з грішми? Заведіть товстянку (Crassula) – грошове дерево. Для особливого ефекту рекомендують посадити в червоний горщик. Якщо раптом товстянка не допомагає – заводьте ще й плектрантус (Plectranthus coleoides).

Якщо у вас проблеми з кавалерами, заведіть оксаліс (Oxalis deppei Lodd) – квітку кохання, а для більшої гарантії – гібіскус (Hibiscus) – квітку пристрастиі й любові. Якщо ж ви занадто сором’язливі в стосунках із протилежною статтю, проростіть кісточку авокадо: розкутість забезпечена.

Дістають подружки-пліткарки? Заведіть вдома традесканцію (Tradescantia). Не зрозуміло, як вона діє, але плітки припиняться.

Якщо набрид чоловік або друг, що недоречно прижився – бігцем у магазин за плющем (Hedera L.)!
Прикмети, пов'язані з кімнатними рослинами
Не щастить з лотереями? Наступного разу перед тим, як купувати квиток, придбайте фікус (Ficus deltoidea). Ця рослина відповідає за удачу в домі, та й узагалі за сімейне благополуччя.

За охорону від злодіїв відповідають кактуси. Вони створюють атмосферу, яка відбиває бажання у лиходіїв обирати для нападу саме ваш будинок.
Прикмети, пов'язані з кімнатними рослинами
Узумбарськя фіалка (saintpaulia ionantha) допомагає розв’язувати конфлікти. Ця квітка просто наповнює простір навколо себе енергією доброти і любові.

Сімейне щастя в будинок принесе хлорофітум (Chloro-phytum). А ще й повітря очистить. Так що він вдома незамінний.

Прагнете бути успішним? Усілякі бамбуки (Bambuso-ideae) і пальми (Arecaceae, Palmaceae, Palmae) – символ успіху, завзятості й прагнення до росту вгору. А драцена (Dracaena marginata) – символ легкого успіху.

Алое (Aloe Arborescens) захистить ваш будинок від нещасть і непрошених гостей. А ще – від нежитю.

Цитрусові приносять у будинок удачу й багатство, а троянда – символ вірності.

Кали не бажано тримати в домі, де сумують. А от там, де багато дітей, на яких постійно треба покрикувати, щоб вони трохи вгомонилися, ці рослини просто необхідні. Дехто вірить, що вони поглинають емоції і енергію людей. Тому ці квіти можна вирощувати і там, де часто сваряться, щоб трохи зменшувати рівень агресії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x