У Черкасах завершився чемпіонат України з карате

У Черкасах завершився чемпіонат України з карате

До ПС «Будівельник» з’їхалися представники восьми областей, аби визначити найкращих у Фонакоші Шотокан карате. До речі головою цієї федерації є черкащанин – Анатолій Науменко, який уже 10 років стоїть у її витоків. Цього року до Черкас приїхали майже 300 спортсменів з восьми областей України. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Змагання проходили протягом двох днів, а спортсмени показували власну майстерність у кате та куміте. Традиційно головна боротьба в чемпіонаті України за цією версією карате розгорнулася між спортсменами з Черкас та Дніпропетровська. Більше нагород удалося вибороти саме дніпропетровським спортсменам, які представили на чемпіонаті України найбільшу команду (86 спортсменів). Друге місце в командному заліку залишилося за черкаськими каратистами, а третьою стала команда міста Київ.

Продуктивно черкаські каратисти попрацювали в командному ката, де наша команда в складі Науменка молодшого, Здоренка та Цаподоя стала чемпіоном України. Індивідуальна першість у ката теж за черкасцями: Здоренко здобув золото, Науменко – срібло. Окрім того, Олександр Науменко став срібним призером чемпіонату України серед дорослих у ката та виграв золото в абсолютній категорії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x