Магістрантка ЧНУ – лауреатка Всеукраїнської студентської олімпіади

Магістрантка ЧНУ – лауреатка Всеукраїнської студентської олімпіади

Студентка першого курсу освітнього ступеня «магістр» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Аліна Насідка здобула 3 місце в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Туризм». Дівчина навчається на кафедрі туризму і готельно-ресторанної справи ННІ економіки та права. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

За професійне виконання дослідження «Оцінка ресурсно-рекреаційного потенціалу Івано-Франківської області для культурно-пізнавального туризму» Аліна була нагороджена дипломом ІІІ ступеня, грамотою за участь в ІІ етапі олімпіади та скретч-картою України.

Студентка дякує своєму науковому керівнику Валерії Іванівні Новиковій, доценту кафедри туризму і готельно-ресторанної справи, кандидату географічних наук, за допомогу у проведенні дослідження та підготовці наукової роботи.

Зважаючи на відмінне навчання та високі досягнення на науковій ниві, Аліні Насідці під час святкового заходу, присвяченого Дню науки, ректор Черкаського національного Олександр Черевко вручив почесну грамоту «За наукові здобутки та внесок у підвищення наукового рейтингу університету».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x