«Епіцентр» переміг «Черкаських зубрів»

«Епіцентр» переміг «Черкаських зубрів»

У «Бізнес-лізі» з міні-футболу («Бренд-ліга») у другому турі другого ігрового дня
«Епіцентр» здобув перемогу над командою «Черкаські зубри» з рахунком 5:2 (3:1). Інформує Черкаський Спорт.

Голи: Агарін Н., Островський, Іщенко, Приходько, Литовченко – Шкляр, Обуховський

До цієї зустрічі обидві команди підійшли із значними кадровими втратами. Але якщо відсутність у «Черкаських зубрів» трьох основних гравці, це суттєва зміна, то у «Епіцентра» на сьогодні у заявці усіх гравців можна називати основними.
Щойно гра почалася, а «Зубри» вже повели у рахунку. Не проходить і 2 хвилини Глаговський у гостей не реалізує гольовий момент. Господаря матчу потрібно було деякий час на те, щоб розібратися з тим, що відбувається на майданчику. Прийшовши до тями від «холодного душу» на старті гри, епіцентрівці поступово почали нарощувати тиск на ворота суперника і згодом, завдяки влучним ударам Агаріна Н. і Островського виходять вперед- 2:1. А під завісу тайму Іщенко нарешті добився свого з п’ятого разу – 3:1.

Наступні 20 хвилин зустрічі розпочалися із пасу Глаговського на Обухвського, який влучним ударом скорочує відставання своє команди у рахунку до одного гола. Цей гол додав впевненості «Черкаським зубрам». Щоправда віддавати інціативу у грі їхній суперник не збирався. Та все ж спочатку Шкляр у потрібний момент не запустив шкіряну кулю у пусті ворота, а згодо Глаговський ударом здалеку перевірив на міць стійку воріт «Епіцентра». Розуміючи, що так можна догратися до неприємностей, господарі гри вмикають максимальні швидкості, змушуючи втомленого суперника помилятися і пропускати голи у свої ворота – 5:2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x