Актори черкаського драмтеатру збираються у Польщу

Актори черкаського драмтеатру збираються у Польщу

Черкаський академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка візьме участь у конкурсному фестивалі на честь Тадеуша Кантора, що проходитиме у польському селищі Велеполе-Скшинське. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту ТРК «Вікка».

– Ми подали заявку на участь у конкурсному фестивалі й організатори її погодили. Потім нам прислали листа із пропозицією виступити не як учасники, а в якості зірок фестивалю. Адже він розрахований на аматорські колективи, − зазначив Олександр Давиденко.

Він зауважив, що наші актори не будуть брати участь у конкурсній програмі, а виступатимуть в якості VIP-гостей. Наразі вони готують для показу на фестивалі виставу «Наталка Полтавка» та «Бувальщина».

Договір із організаторами фестивалю вже підписаний, однак точна дата виступу ще точно не відома. Орієнтовно він буде проводитися на початку − в середині липня.

– Зараз чекаємо офіційне запрошення від організаторів фестивалю. У планах також є гастролі до Любліна та Бидгоша, де нас вже чекають, проте необхідно узгодити репертуар і дати приїзду. Ми хочемо дати платні вистави, тому для цього необхідно зробити афіші та квитки, − повідомив Олександр Давиденко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x