У Лисянці віджималися на кубок героїв АТО

У Лисянці віджималися на кубок героїв АТО

Нещодавно в Лисянській ЗОШ №2 вперше відбулися спортивно-патріотичні учнівські змагання «Кубок пам’яті загиблих учасників АТО Лисянщини» з віджимання. Повідомляють «Вісті Черкащини».

Місце для їх проведення було вибрано не випадково. Адже в цій школі навчалися двоє з трьох героїв АТО, уродженців нашого району, які віддали свої життя за свободу і незалежність України – Олег Коваль та Олег Стукало.
Ініціатором проведення щорічних змагань з віджимання виступив спікер ГО «Спілка учасників АТО Лисянщини «Тікич» Володимир Бесараб. У заході взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Павличук, голова районної ради Ярослав Попко, селищний голова Олександр Короленко, директор ТОВ «НВФ «Урожай» Петро Білозьоров, працівники Лисянського райвійськомату.
Силу і міць своїх рук спробували на підлозі спортзалу школярі різних вікових категорій – від 8 до 16 років причому не лише хлопці, а й дівчата. Євген Якушев з Почапинського НВК віджався 61 раз, Владислав Крамаренко з Журжинецького НВК – 50, Іван Милокостий з Шестеринського НВК – 53, Катерина Грінченко з Лисянської ЗОШ №2 – 37 разів. А одинадцятикласник з Лисянського НВК Сійовуш Мухаммедієв спромігся віджатися від підлоги 71 раз. Йому і вручили Кубок пам’яті. Всі переможці отримали від Володимира Бесараба спеціальні відзнаки у формі солдатських жетонів і грошові нагороди від 200 до 500 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x